Senaste från Instagram

God kväll! 
 
Senaste veckan har varit tuff och riktigt jäkla jobbig. Jag har gråtit, skrattat, skrikit, gett upp, samlat hopp, gett upp igen. Det var värst för några dagar sedan men nu är jag på väg tillbaka. Jag har läst en superbra bok om stress, ångest och oro som gav mig lite perspektiv på hur man kan tänka annorlunda kring en situation för att känna ett lugn istället för stress. 
 
Ännu bättre är att jag spenderat veckan ute på landet, nära till havet och steniga stränder. Av någon anledning så har havet alltid gjort mig lugnare bara genom att titta på det. Jag har lagt mycket tid på att sitta i naturen och skriva senaste dagarna och på något sätt så tror jag att det har fungerat lite som en rensning för mig. Ut med mycket känslor och tankar som har legat och skavt i flera år och in med frisk luft (dock plus cigg = smutsig luft) och ett lugnare sinne. 
 
Det var välbehövligt efter att inte ha haft semester sen mars 2016 att bara få en vecka ifred med mig själv och mina tankar. Vi får väl se hur det känns på måndag när jag är tillbaka på jobbet och ska komma in i vardagen igen, men jag hoppas att sinnet håller sig okej. 
 
Ha en fin kväll! 
 
 
Vardag | |
Upp