Jag klarade det

Hej! 
 
Första jobbdagen på 10 dagar avklarad, check! Det har gått superbra hela dagen och jag känner mig stolt över mig själv. Jag har gjort allt jag behöver och hann även med att äta middag med en kompis och snacka lite skit. Supermysigt! 
 
Nu blir det netflix i sängen medan regnet smattrar utanför. 
 
Ha en fin kväll! 
 
//Linnéa 
Vardag | | Kommentera |

Söndag

Halloj! 
 
Söndag och sista dagen på landet. Har passat på att göra rent mina Nikes (dem GLÄNSER) och sedan degat i solen. Jag blev vettskrämd när jag var ute och rökte vid tolvtiden inatt, blixten slog ner och åskan small direkt efter. Hade musik på i lurarna men hoppade till rejält! 
 
Jag har blivit en riktig shopaholic senaste tiden. Not good. Men har klickat hem ett par skor, en schyst kavaj som jag tänker använda som jacka och lite annat smått. Då är det bara vänta på leverans. 
 
I övrigt så mår jag hyfsat okej. Jag är väldigt trött då läkaren har ändrat min dos mediciner, jag äter escitalopram samt atarax. Jag ska in till stan ikväll och jobba imorgon, så min största noja är att jag inte vaknar av alarmet imorgon och försover mig.. Vi får la se. 
 
Ha en fin dag! 
 
//Linnéa 
Vardag | | Kommentera |

Senaste från Instagram

God kväll! 
 
Senaste veckan har varit tuff och riktigt jäkla jobbig. Jag har gråtit, skrattat, skrikit, gett upp, samlat hopp, gett upp igen. Det var värst för några dagar sedan men nu är jag på väg tillbaka. Jag har läst en superbra bok om stress, ångest och oro som gav mig lite perspektiv på hur man kan tänka annorlunda kring en situation för att känna ett lugn istället för stress. 
 
Ännu bättre är att jag spenderat veckan ute på landet, nära till havet och steniga stränder. Av någon anledning så har havet alltid gjort mig lugnare bara genom att titta på det. Jag har lagt mycket tid på att sitta i naturen och skriva senaste dagarna och på något sätt så tror jag att det har fungerat lite som en rensning för mig. Ut med mycket känslor och tankar som har legat och skavt i flera år och in med frisk luft (dock plus cigg = smutsig luft) och ett lugnare sinne. 
 
Det var välbehövligt efter att inte ha haft semester sen mars 2016 att bara få en vecka ifred med mig själv och mina tankar. Vi får väl se hur det känns på måndag när jag är tillbaka på jobbet och ska komma in i vardagen igen, men jag hoppas att sinnet håller sig okej. 
 
Ha en fin kväll! 
 
 
Vardag | | Kommentera |
Upp